Bertu grobara razbesnela vest o zvezdašu!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bertu "grobara" razbesnela vest o zvezdašu!

Bivši košarkaš Partizana David Bertans digao je glas i osuo paljbu nakon vesti o Luki Dončiću.

Porazom koji je reprezentacija Slovenije doživela u Ukrajini postalo je jasno da aktuelni šampion Evrope zbog nakaradnog sistema FIBA neće igrati na Mundobasketu 2019. godine.

To ujedno znači da Slovenija neće igrati ni na Olimpijskim igrama u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tokiju, pa tako svet neće moći da gleda najboljeg mladog Evropljanina na dva velika takmičenja.

Upravo je na konstataciju da Luka Dončić neće igrati na Mundobasketu i Olimpijskim igrama reagovao i bivši košarkaš Partizana David Bertans.

Letonac je na Tviteru na sledeći način prokomentarisao pomenutu informaciju:

"Evo šta je postigla FIBA. Na Svetskom prvenstvu trebalo bi da igraju najbolje reprezentacije na svetu, ali šampion Evrope neće biti tamo", napisao je Bertans.

Videćemo do kraja kvalifikacija koje sve selekcije neće uspeti da se domognu Mundobasketa, a pod znakom pitanja je i Bertansova Letonija koja igra u grupi sa Španijom, Turskom, Crnom Gorom, Ukrajinom i Slovenijom.

This is what @FIBA has achieved. World Cup should be represented by the best countries in the world but the Eurobasket champions won't be there 👎 https://t.co/CLjipsxS05

— Davis Bertans (@DBertans_42) 29. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Olimpijske igre,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.