PAOK traži čudo u Londonu

Izvor: RTS, 29.Nov.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAOK traži čudo u Londonu

Fudbaleri Čelsija i PAOK-a igraju u Londonu meč petog kola Grupe L Lige Evrope. Susret počinje u 21.00 čas. Direktan prenos je na Prvom programu, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.
Čelsi je sa maksimalnih 12 bodova već obezbedio plasman u nastavak takmičenja, dok PAOK, koji ima tri boda, samo pobeda ostavlja u trci za plasman među 16 najboljih ekipa. Pored ove dve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipe, u grupi su MOL sa šest bodova i Bate sa tri boda. Ove dve ekipe svoj duel igraju od 19.00 časova.

Veliko iznenađenje bi bilo da PAOK slavi pobedu u Londonu, ali oni moraju da se nadaju i pokušaju da naprave čudo jer ih samo ono ostavlja u igri.
Čelsi je prvi poraz ove sezone doživeo u prošlom kolu, posle 19 utakmica od starta, savladao ih je Totenhem. Dakle, tim Mauricija Sarija je sjajan. Uostalom, u evrotakmičenjima ove jeseni imaju maksimalan učinak posle četiri kola.
Ostaje da se vidi koliko može da uradi na večerašnjem meču tim našeg reprezentativca Aleksandra Prijovića, koji je bio strelac u prethodna dva meča, jedan za nacionalni tim, drugi za klub, on je ujedno i najbolji strelac ekipe otkako je stigao među crno-bele.
Duel Čelsija i PAOK-a počinje u 21.00. Prenos je na Prvom programu, strim je na RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP (kval.) - Drugi poraz Španaca, Turci preuzeli prvo mesto

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018

Derbi meč 3. kola kvalifikacija za Mundobasket u Grupi I završen je trijumfom reprezentacije Turske...Drugi "prozor" druge faze kvalifikacija za Mundobasket otvoren je duelom Turske i Španije u Ankari...Domaćin je slavio rezultatom 71:67 (15:15, 21:19, 20:14, 15:19) i tako nastavio pobedonosni niz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.