Benfika dala ponudu koju Partizan ne može da odbije?

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfika dala ponudu koju Partizan ne može da odbije?

Portugalski velikan pojačao je ponudu za talentovanog štopera Partizana. Hoće li crno-beli prihvatiti?

Vest da je Benfika zainteresovana za novopečenog mladog reprezentativca Srbije Svetozara Markovića pojavila se u ponedeljak i zabrinula navijače.

Svesni činjenice da su crno-beli ostali bez plasmana u Evropu, a samim tim i bez ozbiljne zarade, navijači Partizana strahuju da će momak koji slovi za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << budućnost Partizana biti lak plen za lisabonske "Orlove".

Pisalo se o ponudi od 2.500.000 miliona evra koju su crno-beli navodno odbili uz poruku da traže milion više. Danas Italijani pišu da je Benfika pojačala ponudu i da je uz to ponudila da Svetozar Marković ostane u Humskoj do kraja sezone!

Radi se o scenariju koji je viđen prilikom prodaje Nikole Milenkovića italijanskoj Fiorentini. Tada je Partizan prodao sadašnjeg "A" reprezentativca Srbije i zadržao ga do kraja sezone 2016/17 u kojoj je osvojena "dupla kruna".

Slična je situacija i sada u Humskoj, crno-beli su ostali bez Evrope i zarade od bonusa UEFA što neminovno dovodi do prodaje igrača i to ispod realne vrednosti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Benfika želi Markovića – hoće li Partizan prihvatiti 3,5M€?

Izvor: B92, 04.Sep.2018

FK Partizan bi uskoro mogao da mora da se rastane od talentovanog fudbalera Svetozara Markovića, s obzirom da Benfika ima ozbiljne namere...Klub iz Lisabona navodno poslao je ponudu "tešku" 3,5 miliona evra za srpskog defanzivca, preneli su italijanski mediji...Marković, koji je 2000. godište, jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.