Benfika želi Markovića – hoće li Partizan prihvatiti 3,5M€?

Izvor: B92, 04.Sep.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfika želi Markovića – hoće li Partizan prihvatiti 3,5M€?

FK Partizan bi uskoro mogao da mora da se rastane od talentovanog fudbalera Svetozara Markovića, s obzirom da Benfika ima ozbiljne namere.

Klub iz Lisabona navodno poslao je ponudu "tešku" 3,5 miliona evra za srpskog defanzivca, preneli su italijanski mediji.

Marković, koji je 2000. godište, jedan je od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije i već duže vreme se nalazi u prvom timu vicešampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije.

Benfika je spremna da izdvoji pozamašnu sumu za fudbalera Partizana, a kako se navodi želeli bi i da ga ostave u Humskoj sve do leta 2019. godine, što je dodatno privuklo pažnu iz uprave crno-belih.

Ukoliko Partizan proda Markovića Benfiki on će se tamo pridružiti dvojici srpskih reprezentativaca, Ljubomiru Fejsi i Andriji Živkoviću.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.