Belorusi doveli kapitalca za Partizan: Aleksandar Hleb potpisao za BATE! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belorusi doveli kapitalca za Partizan: Aleksandar Hleb potpisao za BATE! (VIDEO)

Bivši as Arsenala i Barselone danas se obavezao na novu vernost matičnom klubu

Nadaju se u Partizanu da će preko BATE Borisova treći put u istoriji obezbediti plasman u Ligu šampiona, ali bez ambicija nije ni beloruski šampion. BATE je za plej of rundu kvalifikacija za Ligu šampiona doveo istinskog kapitalca.

Redove rivala crno-belih pojačao je jedan od najboljih igrača u novijoj istoriji beloruskog fudbala Aleksandar Hleb. Reč je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o 34-godišnjem sjajnom vezisti koji je u prethodnoj deceniji širom Starog kontinenta pronosio slavu zemlje u kojoj je rođen.

Posle šest godina u BATE Borisovu tada talentovani Hleb otišao je u Štugart, a kasnije ga je put vodio u Štutgart, Arsenal, Barselonu, Krila Sovjetov, Birmingem i Konju. Sa katalonskim velikanom osvojio je Ligu šampiona 2009.godine.

Nema sumnje da će Hleb predstavljati kapitalno pojačanje za ekipu BATE Borisova. On je prvi beloruski fudbaler koji je igrao u finalu Lige šampiona (2006), kao i prvi fudbaler iz te zemlje koji je osvojio to takmičenje.

Za reprezentaciju Belorusije odigrao je 69 utakmica i postigao šest golova.


Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BATE jača pred Partizan: Vratio se Hleb!

Izvor: Mondo, 07.Avg.2015

Nekadašnji igrač Arsenala i Barselone ponovo je obukao dres beloruskog prvaka, rivala crno-belih u baražu za Ligu šampiona...Foto: Guliver/Getty images/Alex Grimm, Bongarts..BATE Borisov i Aleksandr Hleb (34), treća epizoda - specijalno zbog baraža za Ligu šampiona i dvomeča sa Partizanom...Iskusni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.