Babić potpisao za Partizan

Izvor: Studio B, 10.Jun.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić potpisao za Partizan

Novi fudbaler sredine terena Partizana Dejan Babić rekao je da se nada da će uspeti da izbori mesto u prvom timu i da će navijače obradovati golovima i lepim potezima.

"Hvala upravi kluba što mi je ukazala poverenje. Ja sam navijač Partizana i danas mi se ostvario san. Nadam se da ću uspeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da se izborim za mesto u prvom timu", kazao je 22-godišnji Babić na konferenciji za novinare u Beograd. On je sa prvakom države potpisao četvrogodišnji ugovor.

Babić je prošle sezone za BSK Borču odigrao 28 utakmica i postigao četiri gola. Pre BSK-a, Babić je igrao i za novobeogradski Radnički. "Nadam se da će biti još i kvalitetnih igara i pogodaka u dresu novog kluba", kazao je Babić koji će nositi dres sa brojem 20.

Taj broj donedavno je nosio Mladen Krstajić koji je pre nekoliko nedelja postao sportski direktor crno-belih. "Doveli smo veoma talentovanog i kvalitetnog igrača. Očekujem da nam Babić pomogne da igramo brže i bolje", izjavio je Krstajić.

Pre Babića, šampion Srbije doveo je Vladimira Volkova iz moldavskog Šerifa, Vladimira Jovančića iz beogradskog Rada i Šašu Ivkovića iz ČSK Čelareva. Fudbaleri Partizana pripreme za novu sezonu počeće u ponedeljak, 13. juna u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.