BURA U HUMSKOJ Vode “zmajevi”, žestoki protesti Stojkovića i Miloševića, pomoćni sudija pogođen (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURA U HUMSKOJ Vode “zmajevi”, žestoki protesti Stojkovića i Miloševića, pomoćni sudija pogođen (VIDEO)

Bura na meču Superlige Srbije, Partizan – Voždovac. Gosti iz Zaplanjske vode sa 1:0 pogotkom Nemanje Nikolića sa bele tačke u 28. minutu. Pre toga je golman crno-belih Vladimir Stojković oborio napadača Aleksandra Stanisavljevića.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Sudija Momčilo Marković je sačekao da gosti završe napad, a kad nisu postigli gol, svirao je najstrožu kaznu. Žestoko je protestovao čuvar mreže domaćina Vladimir Stojković. Ako je bio faul, on je bio poslednji igrač, ali je dobio samo žuti karton.
Posle gola Nikolića, usledili su protesti na klupi trenera Sava Milioševića, Sa istočne strane stadiona Partizana su poletele baklje, a pomoćni sudija se požalio da je pogođen.
Posle nekoliko minuta, utakmica je nastavljena, ali je tenzija velika. Krajem prvog poluvremena, utakmica je opet prekinuta zbog transperenta navijača Partizana na južnoj tribini, a bilo je i uvredljivih povika.
OVDE pratite tekstualni prenos meča!
Pogledajte spornu situaciju!




The post BURA U HUMSKOJ Vode “zmajevi”, žestoki protesti Stojkovića i Miloševića, pomoćni sudija pogođen (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Partizan oštećen? Pogledajte spornu situaciju!

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019

Dugo će se prepričavati dešavanja iz prvog poluvremena utakmice Partizan – Voždovac. Naime, gosti su poveli iz sumnjive situacije posle koje je dosuđen penal.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro...

Nastavak na 011vodič.com...

Bivši sudija za MAXBETSPORT analizirao suđenje na mečevima u Kruševcu i Humskoj

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019

Opet bura u Superligi Srbije, opet su sudije u prvom planu. Utakmice u Kruševcu, Napredak – Crvena zvezda (0:1) i Humskoj, Partizan – Voždovac (1:2), obeležile su katastrofalne sudijske greške. Prošlog meseca je sudija Igor Stojiljković bio glavni akter lakrdije na Marakani u meču crveno-belih...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.