BURA NA JADRANU: Partizan dao REVOLUCIONARNI predlog pred plej-of, šta će na ovo reći u Crvenoj zvezdi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 17:39

BURA NA JADRANU: Partizan dao REVOLUCIONARNI predlog pred plej-of, šta će na ovo reći u Crvenoj zvezdi?

Crno-beli odlučni u nameri.

Do kraja regularnog dela ABA lige ostalo je još šest kola, ali već sada je temperatura na tački ključanja među klubovima koji figuriraju da se popnu na šampionski presto.

KK Partizan insistirao je da se na Skupštini regionalnog takmičenja 12. marta uvede nova tačka dnevnog reda.

- Partizan predlaže da se na Skupštini, kao posebna tačka dnevnog reda, uvrsti da sudije u plej-ofu budu birane po nacionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ključu (da srpskim klubovima ne mogu da sude arbitri iz Srbije, hrvatskim klubovima sudije iz Hrvatske i tako dalje) - navedeno je u dopisu crno-belih, a prenosi Meridian sport.

Na spisku od 57 arbitara ABA lige nalazi se 15 srpskih sudija: Aleksandar Milojević, Dragan Matić, Duško Sedlar, Ilija Belošević, Ivan Stefanović, Marko Juras, Milivoje Jovčić, Miloš Hadžić, Radoš Arsenijević, Stefan Ćalić, Strahinja Dašić, Uroš Obrknežević, Uroš Nikolić, Vladimir Vesković i Vladimir Tomić.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan traži izuzeće srpskih sudija na njihovim mečevima u plej-ofu ABA lige

Izvor: B92, 29.Feb.2024

Košarkaški klub Partizan će na predstojećoj skupštini 12. marta, zatražiti izuzeće srpskih sudija sa njihovih mečeva ABA lige...Glavna tema sastanka biće ulazaka Dubaija u regionalno takmičenje, ali uvešće se još jedna tačka, prenosi "Meridian sport"...Partizan je imao primedbu, a ona se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.