Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA: Vaterpolisti Partizana pokradeni u Ligi šampiona!

Crno-beli su bili bolji rival, ali sudije nisu dozvolile da pobede.
Partizan je danas u Hanoveru igrao protiv istoimene ekipe u trećem kolu elitnog takmičenja, rezultat je bio 12:12 te je Partizan osvojio samo bod, a zaslužio je mnogo više.
Puleni Zorana Milenkovića su u prve tri četvrtine bili znatno bolji od domaćina, i vodili rezultatom 12:7, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nakon čega su primili pet pogodaka u završetku i ostali “kratkih rukava”.
Tri minuta pre kraja je počeo “šou” sudija, koje su bez ikakvih razloga sekle napade Partizana i pomagale domaćim i znatno skusnijim vaterpolistima. Na 40 sekundi do kraja je Darko Brguljan pogodio za 12:12 protiv mladih vaterpolista Partizana koji su bili zbunjeni pod napadima Hanovera i sudija.
Beograđanima je tako ukradena prva pobeda u Ligi šampiona, da je poraz posledica neiskustva, niko ništa ne bi imao da zameri izabranicima trenera Milenkovića, ovako ostaje velika gorčina.
The post BRUKA: Vaterpolisti Partizana pokradeni u Ligi šampiona! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.