BRESKVICA SMUVALA FUDBALERA PARTIZANA?! Tinejdž zvezda našla NOVOG DEČKA?! Ovaj sportista joj mami OSMEH

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 19:22

BRESKVICA SMUVALA FUDBALERA PARTIZANA?! Tinejdž zvezda našla NOVOG DEČKA?! Ovaj sportista joj mami OSMEH

"Crno beli svet..."

Trenutno najpopularnija tinejdž zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Nakon što je raskinula ljubavnu romansu sa popularnim pevačem i tekstopiscem Mihailom Veruovićem (poznatijim kao Vojaž), svi se pitaju šta, ondosno ko je pravi razlog za njihov ljubavni krah.

Vojaževi fanovi povezali su Breskvicu sa mladim reperom Brzi Grzi nakon sporne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slike na njegovom profilu gde se navodno video njen kaput. Ipak, istina je izgleda malo drugačija.

Nije u pitanju reper, već navodno popularni fudbaler Partizana Filip Stevanović koji je pre par meseci potpisao ugovor za engleskog giganta Mančester siti.

Njih dvoje su se, kako priča izvor, upoznali preko zajedničkog prijatelja. Breskvica i fudbaler viđeni su u jednom popularnom prestoničkom lokalu i nisu skidali osmeh sa lica.

Ovu informaciju javnosti par još zvanično nije potvrdio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.