BOMBA u Humskoj, Partizan doveo traženog napadača!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BOMBA" u Humskoj, Partizan doveo traženog napadača!

Gotovo je.

Kako prenosi "Telegraf", Lazar Marković je postao novo pojačanje Partizana.

Povremeni reprezentativac naše zemlje nije produžio ugovor sa Fulamom nakon što nije ni dobio šansu u tom klubu, a sve do prošle sezone je bio član Liverpula.

Marković je u potrazi za novim klubom još od kraja protekle sezone koju je završio u pomenutom Fulamu, tragao je za inostranim rešenjima, ali kada je usledila ponuda kluba iz Humske nije mogao tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tako da je odbije.

Ovaj fudbaler je svoju profesionalnu karijeru počeo upravo u Partizanu odakle je otišao u Benfiku, a igrama u tom klubu preporučen je Liverpulu koji je za njega dao 20 miliona funti.

Ipak, nije se snašao na "Enfildu", pa je tražio sebe u drugim klubovima, da bi nakon prošle sezone konačno postao slobodan igrač i stiže u redove crno-belih kao naručeno pojačanje.

Ugovor je potpisan na tri godine, a uskoro očekujemo da se i klub oglasi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazar Marković se vratio u Humsku

Izvor: RTS, 03.Sep.2019

Lazar Marković se vratio u Partizan. Bivši reprezentativac Srbije i doskorašnji igrač Liverpula ponovo je član crno-belih, potvrđeno je na Tviter nalogu kluba iz Humske. On se u klub vratio kao slobodan igrač. . Dogovor...

Nastavak na RTS...

OK Niš doveo nekadašnjeg reprezentativca Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 04.Sep.2019, 08:45

Bivši bloker Partizana, Novog Pazara, francuskog ASON-a, valjevske ekipe VA-014 i grčke Kifisije, kao i član reprezentativne selekcije koja je igrala Evropske igre 2015. godine u Bakuu, 28-godišnji Dušan Lopar potpisao je ugovor sa Odbojkaškim klubom Niš. Lopar je peto pojačanje za ekipu koja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.