BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Saša Zdjelar napušta CSKA i ponovo oblači crno-beli dres (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 19:09

BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Saša Zdjelar napušta CSKA i ponovo oblači crno-beli dres (FOTO)

Veleobrt.

Nekadašnji kapiten Partizana Saša Zdjelar mogao bi posle samo šest meseci da napusti CSKA iz Moskve i preseli se u Tursku.

Stigao je Saša Zdjelar letos kao kapitalno pojačanje u Moskvu, ali situacija u taboru CSKA ne obećava. Armejci su trenutno peti tim u ruskoj Premijer ligi, a trener Vladimir Fedotov mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi da ostane bez srpskog veziste.

SON DAKİKA | Beşiktaş, CSKA Moskova takımında forma giyen Sasa Zdjelar için resmi teklif yaptı. 6 ay önce Rusya'ya transfer olan Sırp oyuncunun ayrılmak istemesi siyah-beyazlıların avantajı. pic.twitter.com/z5XSW50QLR

— Fotospor (@EfsaneFotospor) January 31, 2023

Zdjelar se nalazi na radaru Bešiktaša i do kraja dana njegov transfer u Tursku mogao bi da bude završen. Tamošnji mediji prenose da su se Orlovi okrenuli ka Zdjelaru nakon što ih je Nemanja Gudelj odbio i rešio da ostane u Sevilji.

Zdjelar se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog. Potpuni procvat karijere doživeo je u Partizana čije je boje branio od 2018. do 2022. godine. Pre toga nastupao je za OFK Beograd i Olimpijakos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zdjelar već napušta CSKA – ponovo u crno-belom?

Izvor: B92, 31.Jan.2023

Bivši kapiten Partizana Saša Zdjelar mogao bi već ove zime da napusti CSKA iz Moskve gde je stigao pre šest meseci...Navodno, kako pišu turski mediji, za njega je ozbiljno zainteresovan Bešiktaš i pokušaće da ga dovede u poslednjim satima prelaznog roka u Evropi...Prethodno su crno-beli "orlovi"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.