BOMBA KOJA JE SPREMNA DA EKSPLODIRA: U Partizanu centar kog su svi čekali, stvorili su se KLJUČNI uslovi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 18:57

BOMBA KOJA JE SPREMNA DA EKSPLODIRA: U Partizanu centar kog su svi čekali, stvorili su se KLJUČNI uslovi (FOTO)

Otvoren je put...

Kubanski košarkaš Jasiel Rivero novi je košarkaš Makabi Tel Aviva, a ovaj transfer bi mogao povoljno da utiče na beogradski Partizan

Naime, crno-beli su zajedno sa Ponosom Izraela bili u trci za Frenka Kaminskog i ovo bi mogao da bude znak da će američki košarkaš, rodom iz Srbije, obući dres šampiona ABA lige.

Kaminski ima 30 godina i visok je 213 centimetara i predstavljao bi svojevrsnu zamenu za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Matijasa Lesora koji je ovog leta otišao u Panatinaikos.

Centar je tokom NBA karijere nastupao za Šarlot, Finiks, Atlantu i Hjuston.

Partizan je u dosadašnjem delu prelaznog roka doveo Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, pa je jasno da će uprava tima iz Humske morati ubrzano da radi na novim pojačanjima.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Juta Lerdam, holandska klizačica
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.