Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIC-KRIG: Potpuni preokret Partizana za samo sedam minuta! (VIDEO)

Posle početnog vođstva Javora, fudbaleri Partizana za samo sedam minuta napravili su potpuni preokret i vode sa 2:1.

Partizanov tragičar iz 10. minuta ovog meča Miloš Ostojić iskupio se u 29. minutu golom za svoj kiks, čime je vratio crno-bele u meč.

(Izvor: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << youtube / Visekruna TV)
A onda je sedam minuta kasnije Andrija Živković, uz dosta i sreće, doveo Partizan u vođstvo od 2:1.

(Izvor: youtube / Visekruna TV)
The post BLIC-KRIG: Potpuni preokret Partizana za samo sedam minuta! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oko njega se sve vrti - Ostojić od sjaja do očaja!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2015

Partizan je gubio od Javora sa 1:0 na svom terenu, a mnogi su okrivili Miloša Ostojića za ovaj gol. Ipak, uspeo je da se ispravi...Kompletan tok događaja u Humskoj možete pratiti OVDE, Partizanu ponovo ne ide u domaćem šampionatu, Javor nakon 10 minuta meča vodi sa 1:0 golom Stefana Dražića...Domaći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.