BIVŠI IGRAČ PARTIZANA REKAO ‘KRAJ’: Grobari će ga pamtiti po golčini kojom je započeta dominacija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA REKAO ‘KRAJ’: Grobari će ga pamtiti po golčini kojom je započeta dominacija (VIDEO)

Navijačima Partizana sigurno će ostati u lepom sećanju.

Darko Maletić, bivši igrač Rapida, Celja, Zenita, Partizana, Šinjika, Vasluia, Koblenca, Akzobea i Veleža odlučio je da završi svoju fudbalsku karijeru.
– Letos sam imao povredu, morao sam na operaciju, oporavak nije išao baš kako je trebalo, trebalo je da odsustvujem 2, 3 meseca, a prošlo je 5 meseci i još nisam bio u trenažnom procesu. S >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << obzirom da mi je istekao ugovor i da imam 36 godina… odlučio sam da završim igračku karijeru. Mislim da je to najbolje za mene i sve, jer ne želim da mučim i sebe i ljude oko mene. Svestan sam da jednom mora doći kraj, a ne želim da dođem u situaciju da se vučem po terenu ili dobijam zvižduke, želeo sam da se povučem u momentu dok sam još igrao na nekom visokom nivou – izjavio je Maletić na oproštajnom konferenciji za medije, a prenosi ‘mondo.ba’.
San je ostvario igrajući za Partizan.
– Bio mi je san da igram u ozbiljnom klubu sa ovih prostora, to sam isto ostvario igrajući za Partizan. U evropskim nivoima igrao sam u klubu kao što je Zenit, stigao sam i u reprezentaciju, dao gol, tako da apsolutno nemam pravo da budem nezadovoljan. Sa ponosom mogu da kažem da sam ostavio trag iza sebe
FOTO: STARSPORT Ponosan je što je teren delio sa nekoliko svetskih zvezda.
– Bilo je mnogo vrhunskih igrača sa kojima sam igrao, ali oni koji su ostavili najveći utisak na mene su Jovetić, Džeko, Misimović i Aršavin. Ta četvorica su mi ostala u dubokom sećanju.
– Igrao sam protiv vrhunskih ekipa, vrhunskih igrača. Jedna od dražih utakmica mi je Zenit – Crvena zvezda u Kupu UEFA kada smo eliminisali Zvezdu – otkrio je Maletić.
Pamtiće se njegov pogodak protiv Zrinjskog 19. jula 2007. godine, kada je Partizan krenuo u seriju od šest uzastopnih titula prvaka Srbije, ali je te godine eliminisan od strane UEFA zbog divljanja navijača u Mostaru.

(Izvor: youtube / underPARTIZAN)
The post BIVŠI IGRAČ PARTIZANA REKAO ‘KRAJ’: Grobari će ga pamtiti po golčini kojom je započeta dominacija (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HOTSPORT SAZNAJE: Kinezi ne žele samo Vulićevića, već i jednog od najboljih igrača Partizana!

Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016

Klub želi da se pojača na svim pozicijama, kontakt je već uspostavljen.. . Godinama unazad je Kina postala obećana zemlja za fudbalere, a iz naših klubova su mnogi odlazili na Daleki istok.. Kako saznaje Hotsport, ekipa kineskog San Donga je pikirala Evertona Luiza iz Partizana. Kontakt je uspostavljen...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.