BIĆE PAKLENO: Vrlo zabrinjavajuće vesti za Partizan pred MEČ ODLUKE u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 22:05

BIĆE PAKLENO: Vrlo zabrinjavajuće vesti za Partizan pred MEČ ODLUKE u Evroligi

Vrlo, vrlo ubedljivi su bili košarkaši Olimpijakosa.
Olimpijakos je u 22. kolu prvenstva Grčke savladao Apolon rezultatom 93:63 i na perfektan način odradio generalnu probu pred susret sa Partizanom u četvrtak u okviru Evrolige.
Crveno-beli iz Pireja su na taj način ligaški deo takmičenja završili sa učinkom 20-2. Dva poraza su zabeležili protiv Panatinaikosa koji ima odnos 20-1 pobeda i poraza, a u ponedeljak dočekuje Promiteas.
Najefikasniji su bili Ksotas Papanikolau sa 16, Ajzea Kenan sa 15 (5/7 za tri) i Alek Piters sa 13 (4sk, 4as). U rivalskom timu Čed Braun je postigao 17 poena uz 11 skokova.
U sastavu Olimpijakosa nisu bili povređeni srpski igrači Filip Petrušev...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OLIMPIJAKOS SPREMAN ZA PARTIZAN: Crveno-beli razbili rivala pred gostovanje u Beogradu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2024

Rutinski… Košarkaši Olimpijakosa su ubedljivo savladali Apolon Patron sa 93:63, u utakmici 22. kola grčkog šampionata pred gostovanje Partizanu u Evroligi. Olimpijakos su do pobede predvodili Kostas Papanikolau sa 16 poena i četiri skoka, pratio ga je Ajzea Kenan sa 15. The game stats 📊 | #APOOLY...

Nastavak na HotSport.rs...

Barcokas nadmašio Dudu Ivkovića, samo jedan trener je i uspešniji s Olimpijakosom u grčkom prvenstvu

Izvor: Danas, 25.Mar.2024, 00:19

U 22. kolu grčkog košarkaškog prvenstva Olimpijakos je kao gost sa 93:63 preslišao Apolon iz Patre, poslednjeplasiranog među 12 timova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.