BG: Koncert Dejvida Gete otkazan jer se srušio deo bine

Izvor: TvojPortal.com, 06.Jun.2011, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Koncert Dejvida Gete otkazan jer se srušio deo bine

/bizlife.rs/ Koncert francuskog di-džeja i producenta Dejvida Gete, koji je trebalo da se održi sinoć u 23 časa na košarkaškim terenima kluba Partizan na Kalemegdanu, otkazan je oko 18 sati jer su se srušili nadstrešica i reflektori iznad bine.


Lakše su povređena tri člana benda "Mistejk mistejk", koji je kao predgrupa imao tonsku probu u trenutku kada se urušila i na pola polomila krovna konstrukcija >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << bine. 
Pevačica grupe Aleksandra Krstić je zadobila povrede glave, koleginica iz benda Milana povredu ruke, a kolega Adam ramena i noge.
- Sve se desilo tako brzo, u roku od deset sekundi, još uvek dolazim sebi. Skela me je udarila u glavu i po ramenu, a drug koji je sve to posmatrao sa strane mi je rekao da bi šipka prošla direktno kroz mene da sam stajala koji centimetar levo ili desno. Osetila sam kako me neko vuče i izvlači ispred bine, gde je vladao totalni haos i svi su trčali unaokolo. Ne znam koliko će me zadržati na pregledu jer se sada ne osećam baš dobro - uzrujano priča Aleksandra za Blic.
Posle nezgode blokirani su ulazi u ograđeni deo predviđen za održavanje koncerta, a Getini obožavaoci, koji su pristizali na Kalemegdan, vraćeni su.
Organizatori koncerta poručili su da se nastup francuskog di-džeja odlaže najviše za 60 dana.
- Koncert je otkazan usled tehničkih problema i odlaže se do daljnjeg, ali će svi koji su kupili karte moći da ih iskoriste za novi datum koji ćemo zakazati narednih dana - rečeno je u organizaciji.

koncertbeograd .dejvid getaotkazantehnicki razlog
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.