B92: Oproštaj Kežmana u Humskoj

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Oproštaj Kežmana u Humskoj

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i napadač Partizana Mateja Kežman odigraće oproštajnu utakmicu pred navijačima u Humskoj na leto.

Kežman će se oprostiti u susretu svoja dva nekadašnja kluba Partizana i PSV-a saznaje B92.

Meč u Humskoj odigraće se nedelju dana pre početka naredne sezone i trebalo bi da bude generalna proba crno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako sada stvari stoje, za start u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Duel Partizana i PSV-a za kraj bogate karijere je i očekivana odluka Kežmana, s obzirom da je igranje klubova u crno i crveno belom dresu ipak obeležilo njegovu bogatu igračku karijeru.

Osim igranja u Partizanu i PSV-u, Kežman je još nastupao i za Čelsi, Fenerbahče, PSŽ, zenit i BATE Borisov, a poslednji klub mu je bio Južna Kina.

Najbolje partije je bez dileme pružao u Holandiji gde je tokom četiri sezone imao fantastičan učinak od 105 golova na 122 utakmice. Za reprezentaciju naše zemlje Kežman je odigrao 49 utakmica i postigao 17 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kežman blizu dogovora sa PSV-om

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2012

Kako stoje stvari, penzionisani napadač Mateja Kežman će kroz nekoliko meseci odigrati oproštajni meč na stadionu Partizana. Prema tvrdnjama holandskog portala Eindhoven Dagbald, Kežman je veoma zauzet organizacijom  revijalne utakmice u kojoj će igrati prvi timovi PSV Ajndhovena i Partizana.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.