B92: Ivanov ide, traži se zamena?

Izvor: B92, 13.Jul.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Ivanov ide, traži se zamena?

Ponuda švajcarskog šampiona Bazela za štopera Partizana Ivana Ivanova vrlo je konkretna i povoljna i za klub i za igrača, kaže izvor B92 u Humskoj.

Ukoliko Partizan nađe adekvatnu zamenu u narednih 14 dana, Ivanov će otići u Bazel, tvrdi izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Kako kažu u klubu, pravila UEFA dobro su protumčena - igrač koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je počeo takmičenje u drugom kolu kvalifikacija za LŠ, može u poslednjoj, četvrtoj rundi da nastupi za drugu ekipu. To crno-belima daje dodatno vreme da odluče šta dalje.

Ukoliko do realizacije transfera dođe, Partizanu bi od sledećeg transfera Ivanova pripalo 30 posto.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tako je pričao Ivan Adžić: Ne znamo da li Ivan Ivanov ima kvalitet za Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jul.2013

Ivan Ivanov je jedan od najboljih igrača Partizana. Možda i najbolji u prethodnom periodu. Odlične igre štopera crno-belih, ali i partije u dresu reprezentacije Bugarske nisu promakle brojnim skautima.. Ne tako davno, u junu 2011. Ivanov je pojačao Partizan. I za dve godine mnogo toga doneo klubu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.