Avramović: Nismo došli da se zezamo

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 23:23

Avramović: Nismo došli da se zezamo

Aleksa Avramović ponovo je bio čovek koji je pokrenuo veliki preokret Partizana. Posle Monaka isto je uradio i protiv Panatinaikosa.

Njegove trojke bile su ključne da se održi priključak i uđe u egal koji je na kraju prelomio Džejms Naneli 32 sekunde pre kraja za konačnih 83:81.

"Hvala publici na sjajnoj podršci. Razmišljamo o veoma važnim utakmicama protiv Zadra i Budućnosti u Podgorici, gde možemo da obezbedimo prvo mesto u ABA ligi. Idemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nadigravamo protiv Reala, i probaćemo da izvučemo jednu, a možda i obe pobede u Madridu. Znamo koliko je teško tamo igrati. Godinama su krem evropske i svetske košarke, uvek imaju izvanredne rezultate", rekao je Avramović posle meča.

Panatinaikos je u Beograd došao rasterećeno.

"Oni su došli maksimalni nabrijani i motivisani da nam prave probleme. Mi od utakmice sa Efesom igramo sjajno i stigli smo do 20 pobeda u Evroligi, što je sjajno".

Partizan nije imao imperativ pobede, ali je ipak žarko želeo trijumf.

"Tako se gradi karakter ekipe, nismo došli da se zezamo, nego da igramo maksimalno profesionalno", poručio je Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.