Nova vest
Košarka

Petak, 14.04.2023.

23:18

Avramović: Nismo došli da se zezamo

Aleksa Avramović ponovo je bio čovek koji je pokrenuo veliki preokret Partizana. Posle Monaka isto je uradio i protiv Panatinaikosa.

Izvor: SS

Autor: SS

Avramović: Nismo došli da se zezamo
Foto: StarSport

Njegove trojke bile su ključne da se održi priključak i uđe u egal koji je na kraju prelomio Džejms Naneli 32 sekunde pre kraja za konačnih 83:81.

"Hvala publici na sjajnoj podršci. Razmišljamo o veoma važnim utakmicama protiv Zadra i Budućnosti u Podgorici, gde možemo da obezbedimo prvo mesto u ABA ligi. Idemo da se nadigravamo protiv Reala, i probaćemo da izvučemo jednu, a možda i obe pobede u Madridu. Znamo koliko je teško tamo igrati. Godinama su krem evropske i svetske košarke, uvek imaju izvanredne rezultate", rekao je Avramović posle meča.

Panatinaikos je u Beograd došao rasterećeno.

"Oni su došli maksimalni nabrijani i motivisani da nam prave probleme. Mi od utakmice sa Efesom igramo sjajno i stigli smo do 20 pobeda u Evroligi, što je sjajno".

Partizan nije imao imperativ pobede, ali je ipak žarko želeo trijumf.

"Tako se gradi karakter ekipe, nismo došli da se zezamo, nego da igramo maksimalno profesionalno", poručio je Avramović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu