Austrijski novinari uporedili Zvezdu i Partizan, ova rečenica će samo još više motivisati crveno-bele!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijski novinari uporedili Zvezdu i Partizan, ova rečenica će samo još više motivisati crveno-bele!

Velika pažnja se u austrijskim medijima posvećuje večerašnjem duelu Crvene zvezde i Salcburga u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda silno motivisana dočekuje večerašnji duel na praznom ''Rajku Mitiću'' od 21 čas protiv Salcburga, a jedan komentar u austrijskim medijima mogao bi dodatno da motiviše ekipu Vladana Milojevića.

Tamošnji ''Wiener Zeitung'' je u najavi utakmice u Beogradu podsetio i na blistavu prošlost Crvene zvezde, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posebno na 1991. godinu i titulu prvaka Evrope u Bariju.

Međutim, ono što se dešavalo od tada, pa do danas bilo je daleko od tog nivoa, ne samo kada je u pitanju Crvena zvezda, nego kompletan srpski fudbal.

Ovo je prilika za veliki povratak Crvene zvezde na najveću evropsku scenu, a s tim u vezi se u tekstu pomenutog austrijskog lista pominje i - Partizan.





''Crvena zvezda šest puta nije uspela da prođe kvalifikacije za Ligu šampiona, za razliku od najvećeg rivala Partizana kome je to dva puta uspelo'', podsećaju Austrijanci.

Svesno ili nesvesno, ovom rečenicom su samo dali dodatnu energiju Zvezdi pred večerašnji duel...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ocene - Kafu upoznaje ekipu, Stojiljković mora više u napadu, a ko je bio najbolji?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2018

Crvena zvezda je odigrala sjajnu utakmicu kada gledamo kako su odigrali odbranu, svih 14 igrača su odradili sjajan posao...Mogla je Crvena zvezda danas i da slavi pobedu protiv Salcburga koji je čak bio i favorit po mišljenju mnogih fudbalskih stručnjaka. Posebno ističemo drugo poluvreme gde je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.