Ataman: Partizan je jako dobar tim

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 19:03

Ataman: Partizan je jako dobar tim

Crno-beli dočekuju Panatinaikos sutra od 20.45

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman izjavio je danas da njegov tim očekuje težak meč protiv Partizana u 11. kolu Evrolige. Panatinaikos će sutra od 20.45 časova u Beogradu gostovati Partizanu.

 - Ovo je Evroliga, mnogi jaki timovi su dolazili u OAKA arenu da odigraju tešku utakmicu, a sada je red da odigramo jednu od tih mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na gostovanju. Najvažnije je da sprovedemo našu strategiju na terenu - rekao je Ataman i istakao da Panatinaikos neće imati lak zadatak u Beogradu. - Partizan je jako dobar tim sa odličnim trenerom kao što je Željko Obradović, ali za sada izgleda da imaju problema, posebno u poslednjih nekoliko utakmica. Znamo da im je nedostajao Kevin Panter, važan igrač koji će igrati protiv nas. Biće to teška utakmica, nadam se da nećemo imati povrede pre utakmice.

Trener Panatinaikosa je istakao da njegov tim mora da bude oprezan na mečevima van Atine.

 - Moramo da budemo oprezniji, da ne grešimo i da više kontrolišemo tempo. Veoma je važno da dobijete neku utakmicu u gostima ako želite da završite u prva četiri, ili u prvih šest u Evroligi na kraju sezone - naveo je Ataman i osvrnuo se na trenera crno-belih Željka Obradovića. - Ovo je veliki izazov za naš klub, jer Obradović ima dugu istoriju sa Panatinaikosom u Evroligi. Dok sam u Turskoj vodio Galatasaraj i Efes vodio sam protiv Obradovića, koji je bio na klupi Fenerbahčea. Sada sam ja u Panatinaikosu, a on u Partizanu. Daćemo sve od sebe. Treneri su veoma važni, ali igrači dobijaju ili gube mečeve.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Bilo je problema, ali poštujem Obradovića i kao čoveka i kao trenera"

Izvor: B92, 29.Nov.2023

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman pred susret sa Partizanaom govorio je o Željku Obradoviću...Partizan i PAO u četvrtak od 20.45 igraju u 11. kolu Evrolige, a turski stručnjak već je govorio da njegove izabranike čeka težak meč u Arni, bez obzira na trenutnu formu Partizana...Posebno je istakao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.