Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 23:30

Anđušić zadovoljan posle Cedevite i dva rekorda: „Ja nisam video više poena…“

E. S.


Crno-bele je predvodio Danilo Anđušić, koji je meč završio sa 20 ubačenih poena

Foto: Marko Jovanović


Košarkaši Partizana savladali su ekipu Cedevita Olimpije sa 110:102, u okviru 21. kola regionalne ABA lige.
Crno-bele je predvodio Danilo Anđušić, koji je meč završio sa 20 ubačenih poena, a nakon susreta izneo je utiske.
– Ja nisam video više poena u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << poluvremenu, od ove utakmice. Stvarno neverovatno smo igrali prvo poluvreme, napadački pre svega. Tako smo napravili razliku. Odbrambeno nismo bili dobri od samog strarta. Mislim da smo primili previše poena za prvo poluvreme, to je stvarno previše i to ne smemo da dozvolimo. Čak i drugo poluvreme, mučili smo se malo odbrambeno, rizikovali smo neke stvari iz čega su oni imali lagane poene. Zbog toga se ušlo u tu neku, egal završnicu. Ono što je najvažnije, što se pamti je pobeda, i to je to – počeo je Anđušić.
Dešavalo se da Partizan izgubi u ABA ligi nakon velikih pobeda u Evroligi…
– Sada je bilo drugačije, i nadam se da će tako i biti do kraja sezone. Da ćemo imati pobede i u jednoj, i u drugoj ligi, jer to je ono što nam treba, i što nam je cilj.
Dobra partija mu i te kako znači…
–  Znači mi. Dobra utakmica. Stalno se to pitanje postavlja, ali radim najbolje što znam kad sam na terenu, i to je to. Naravno da mi znači kada odigram dobro, i to je dobro za samopouzdanje, ali to nije ništa novo. 
Foto: Marko Jovanović


Siguran je u sebe…
– Znači ta podrška sa tribina isto, i naravno da sve to donekle utiče, ali opet kažem, meni je najvažnije da ja znam šta mogu, da verujem u sebe, da sam siguran, i tako i igram kada god dobijem šansu, i koliko god dobijem šansu, i to je meni najvažnije.
Bilo je bitno i ostvariti bolju koš razliku…
– Vikali su sa klupe, ali mi na terenu nismo mnogo obraćali pažnju na to. Bili smo skoncentrisani na to da ostvarimo tu pobedu, jer kažem, bila je ta egal završnica, nije bilo baš lako na kraju. Tako da, kada su rekli sa klupe obratili smo pažnju i na taj podatak, i što je jako bitno, da smo pobedili više razlike, jer ne znamo kako će se završiti liga. Nadam se da ćemo biti ispred njih, i da nećemo morati da računamo na tu koš razliku. 
– Mislim da je najvažnije da gledamo da pobedimo te utakmice. To je ono što će nas odvojiti od ovih ostalih ekipa, i ako dođe do tih situacija da se broje poeni, lako ćemo da mislimo o tome. Prvo da idemo korak po korak, i da uspemo da ostvarimo pobede u tim utakmicama – podvukao je Anđušić.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

NAŠ JE ZEK BOLJI OD BUFONA: Grobari poludeli zbog intervencije Ledeja u stilu najboljih golmana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024

Neverovatan potez u ključnim trenucima...Košarkaši Partizana savladali su ekipu Cedevita Olimpije u 21. kolu ABA lige, rezultatom 110:102 (42:24, 28:33, 17:20, 23:25)...Poslednjih par minuta meča nije prošlo bez drame i igrači crno-beli su morali da se bore ne bi li sačuvali vođstvo do kraja...Prednjačio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.