Alen Stevanović mora na operaciju - OPET!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alen Stevanović mora na operaciju - OPET!

Nebojša Kosović već za sedam dana na raspolaganju stručnom štabu

Čovek maler. Baš nema sreće Alen Stevanović. Krilni vezista Partizana biće podvrgnut operaciji skočnog zgloba i čeka ga još jedna pauza, treća u poslednjih devet meseci.

Stevanovića su pre desetak dana pregledali lekari na jednoj rimskoj klinici i ustanovili da terapije koje je prepisao čuveni dr Marijani nisu dale očekivan rezultat. U međuvremenu Alen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je pokušao da trenira, ali je ponovo osetio bol u skočnom zglobu i kako sad stvari stoje opet će biti potreban hirurški zahvat.

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac Srbije je van konkurencije za tim još od početka marta kad je u večitom derbiju na stadionu Crvene zvezde povređen. U međuvremenu je operasan u Italiji i odmah se znalo da neće moći da igra do kraja minule sezone. Lekarski tim crno-belih ga je osposobio posle 104 pauze, posle čega je Alen Stevanović prošao kompletne pripreme i bio na raspolaganju Miroslavu Đukiću, međutim, problemi su se javili kad se ekipa vratila za Beograd, u osvit kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trenutna situacija je takva da će Stevanović verovatno tokom predstojeće sedmice na dodatne konsultacije u Italiju ili Nemačku. Tom prilikom proceniće se kad će i gde biti operisan i znaće se koliko će još biti u „autu“. A podsećamo da je u završnici jesenje sezone na utakmici protiv Javora povredio list, zbog čega je pauzirao mesec dana.

Povoljna okolnost za Miroslava Đukića  - kome bi Alen sjajno došao kao opcija na levom krilu posle odlazaka Leonarda i Nemanje Mihajlovića - je što će Stevanović uskoro biti jedini na spisku povređenih igrača. Od povrede kolena, zarađene na meču sa Voždovcem, po preporuci Partizanovog lekarskog tima odlično oporavlja se Nebojša Kosović.

U Humskoj kažu da će reprezentativac Crne Gore da bude na raspolaganju stručnom štabu već za sedam dana, dakle posle revanša sa Videotonom, što znači da bi mogao da zaigra u večitom derbiju, zakazanom za narednu nedelju.

Crno-beli u utorak putuju u Mađarsku na revanš sa Videotonom, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Novi maler za Stevanovića, hoće li Everton igrati u revanšu i šta je sa Vlahovićem?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2017, 10:15

Jedan od standardnih prvotimaca Partizana iz prošle sezone ponovo mora na dužu pauzu...Alen Stevanović baš nema sreće ove godine. Tek što se oporavio od povrede skočnog zgloba zbog koje je propustio veći deo prolećne sezone u prethodnom šampionatu i odradio pripreme sa crno-belima, usledili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.