Izvor: RTS, 06.Avg.2021, 15:33

Alen Smailagić zvanično u Partizanu

Doskorašnji krilni centar Golden Stejt voriorsa Alen Smailagić novi je košarkaš Partizana, saopštili su crno-beli. Smailagić je šesto pojačanje Partizana ovog leta, a potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-belima.
Doskorašnji krilni centar Golden Stejt voriorsa, javnosti je postao poznat kao mladi igrač KK Beko iz Koteža, odakle je 2018. godine otišao u NBA G ligu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao u datom trenutku najmlađi košarkaš ikada draftovan od nekog tima iz NBA razvojne lige.

Nakon što je izabran od strane Saut Bej lejkersa, Smailagić je trejdovan u Santa Kruz voriorse, za koje je u sezoni 2018/19 odigrao 47 utakmica.
Na NBA draftu 2019. godine, Alen je odabran kao 39. pik od Nju Orleans pelikansa, odakle je trejdovan među "ratnike".
Tokom dve sezone u San Francisku, Smailagić je odigrao 29 NBA utakmica, uz još 21 utakmicu u dresu razvojne ekipe Santa Kruz voriors.
Četvrtog avgusta 2021. Smailagić se rastao sa ekipom Stiva Kera, a dva dana kasnije se obavezao na vernost crno-belima.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz NBA u Partizan: Smailagić šesto pojačanje crno-belih!

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2021

Mladi srpski košarkaš Alen Smailagić zvanično je postao član Partizana, objavio je klub u petak na svom sajtu.

Nastavak na N1 televizija...

Hanter Hejl novi košarkaš Borca

Izvor: RTS, 07.Avg.2021, 11:44

Amerikanac Hanter Hejl novo je pojačanje košarkaškog kluba Borac, saopštio je čačanski klub. Doskorašnji bek šuter ekipe Nelson Džajents, koja se takmiči u Nacionalnoj košarkaškoj ligi Novog Zelanda, sa Borcem je potpisao ugovor na godinu dana. . Hejl ima 24 godine,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.