Albert Nađ: Partizan ima kvalitet i moć

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albert Nađ: Partizan ima kvalitet i moć

Albert Nađ, sportski direktor Partizana, zna kako se ulazi u Ligu šampiona.
(FOTO: Žurnal)
Igrački recept iz 2003. i funkcionerski iz 2010. želi da nadogradi trećim uspešnim pohodom ka eminentnom takmičenju.
- Partizan ima kvalitet i moć da napravi rezultat koji nas vodi u plej-of Lige šampiona. Ono što je mnogo bitno – svi zajedno moramo da imamo strpljenje: ekipa, stručni štab >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i pogotovo publika, za koju se nadam da će doći u velikom broju. Igramo na rezultat i ono što nas zanima je prolaz dalje – podvlači Albert Nađ.
Ima li Partizanova publika strpljenja?
- Verovatno će želeti da sve rešimo u što kraćem vremenu. Moramo da budemo strpljivi, jedan gol nas vodi dalje, igramo protiv izuzetno kvalitetnog tima, koji kažnjava i najmanju grešku, što smo osetili u Bugarskoj.
Znači, rezultat ispred igre?
- Može igra da bude lepršava, ali je bitnije da kad se utakmica završi budemo zadovoljni ishodom. Hoćemo da se u petak nađemo u žrebu za plej-of Lige šampiona.
Parni valjak nije oduševio protiv Širaka?
- Moraćemo da pokažemo bolju igru. U prvom poluvremenu u Bugarskoj nismo imali dobrih ofanzivnih rešenja, ali smo dobro zatvarali u defanzivi.
Kakav Ludogorec očekujete?
- Imaju prednost, tražiće šansu iz kontranapada, moraćemo da budemo pametni i obazrivi.
Da li je Partizan „porastao” sa novajlijama?
- Sigurno. Puno smo dobili dolaskom Grbića, Malbašića, Đembe Đembe i  povratkom Mitrovića.
Predosećaj?
- Za ovu utakmicu se živi! Taktike padaju u vodu polaskom lopte sa centra. Na terenu nikad ne možeš da predvidiš šta će se desiti. Naši fudbaleri su igrali mnogo veće utakmice od ove. Poslednji večiti derbi je po intenzitetu i važnosti bio daleko bitniji. Svesni smo da bismo prolazom obezbedili šest novih utakmica u Evropi i mogućnost ulaska u Ligu šampiona. A ukoliko prođemo u četvrto kolo, sve je moguće – tvrdi Albert Nađ. V. Vl.
POJAČANJA ZAVISE OD PROLAZA
Koliko od ishoda utakmice sa Ludogorecom zavise potezi u prelaznom roku?
- Normalno da će uticati na neke stvari, kao 2011. kada smo angažovali Medu za Ligu Evrope, ili 2010. Stojkovića, Savića i Boju za Ligu šampiona – kaže Nađ.
Fofana, Lartej i Vukčević čekaju u redu…

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.