Albert Nađ: Agombara je preporučio Grant

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albert Nađ: Agombara je preporučio Grant

Avram Grant, izraelski trener na klupi Partizana, prilikom nedeljnog boravka u Londonu dogovorio se sa članom amaterskog kluba, Grejs atletik, da njihov pulen narednih sedam dana provede na treninzima ovdašnjeg prvaka.
Vezista, kome u biografiji stoji da je igrao u mlađim kategorijama Arsenala i Totenhema, a sad se dokazuje u osmom rangu engleskog fudbala, stigao je u Beograd i premijerno će trenirati u „Zemunelu”. Jedino što su ljudi iz sportskog sektora Partizana o tome obavešteni tek u utorak uveče.
Grant mi je tu informaciju saopštio u utorak, na treningu, u 19 časova – otkrio je Albert Nađ, iako je samo dan ranije koordinator za sportska pitanja rekao da mu „puca glava od najava sa interneta i da ovaj slučaj neće dalje da komentariše”.
Posle fudbalera sa svih krajeva sveta – Latinoamerikanaca, Afrikanaca, Azijata – priliku da se dokazuje u Sportskom centru „Zemunelo” dobiće i fudbaler iz postojbine fudbala.
Ne vidim u tome ništa loše, jer su i pre Engleza mnogi stizali na probu, a dolaziće i ubuduće. Agombara je preporučio Grant, ne znam tačno dokle će ostati, ali njegov boravak u Partizanu je bez ikakvih obaveza – dodao je Nađ.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađ: Аgombara je preporučio Grant

Izvor: Utakmica.rs, 18.Apr.2012

Аvram Grant, izraelski trener na klupi Partizana, prilikom nedeljnog boravka u Londonu dogovorio se sa članom amaterskog kluba, Grejs atletik, da njihov pulen narednih sedam dana provede na treninzima ovdašnjeg prvaka. Vezista, kome u biografiji stoji da je igrao u mlađim...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.