Akojon prošao preglede i debituje na revijalnoj utakmici

Izvor: Beta, 09.Mar.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akojon prošao preglede i debituje na revijalnoj utakmici

BEOGRAD, 9. marta 2015. (Beta) - Novi košarkaš Partizana Džos Akojon prošao je u ponedeljak lekarske preglede i za novi klub debitovaće na revijalnoj utakmici "Grobari za nas".

"Fascinantno je koliko klub ima trofeja. Sasvim je jasno da sam došao u tim koji želi samo pobede i ima najviše ambicije. Sa saigračima sam već pričao o onome što nas očekuje, cilj je jasan i zbog toga sam i ovde. (Aleksandar) Pavlović mi je rekao za posebnu utakmicu koju ćemo igrati u sredu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Biće mi velika čast da upravo tada debitujem za Partizan", rekao je Akojon.

Američki plejmejker je početkom marta potpisao ugovor sa Partizanom do kraja sezone, a prvu zvaničnu utakmicu za crno-bele odigraće u 25. kolu Jadranske lige, kada će u Hali Pionir gostovati Zadar.

Akojon je u odabrao broj 2 i u dresu sa tim brojem će nastupiti na revijalnoj utakmici "Grobari za nas", koja je će se igrati u sredu sa početkom u 19.30.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.