AVRAMOVIĆ: Znamo koliko želimo da napravimo uspeh ove sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 13:47

AVRAMOVIĆ: Znamo koliko želimo da napravimo uspeh ove sezone

Meč sa Bavarcima je na programu u četvrtak.

Košarkaši Partizana upali su u seriju loših rezultata, koja je produbljena novim porazom u ABA ligi protiv Splita.

Zato je predstojeći meč protiv Bajerna iz Minhena (četvrtak 20.30 - Beograd) od velikog značaja za izabranike Željka Obradovića, a u povoljan ishod veruje i reprezentativac Srbije Aleksa Avramović.

- Dodatna motivacija nam ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba, izaći ćemo maksimalno motivisani protiv Bajerna. Imali smo četiri vezana poraza sada, pogotovo su nas oni protiv Virtusa i Splita poremetili, jer su izašli i dali maksimum, mi to nismo uradili što je rezultiralo porazom. Znamo koliko želimo da napravimo uspeh ove sezone, svaka sledeća utakmica je najvažnija - rekao je Avramović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Avramović: Nemam objašnjenje, nije lako

Izvor: B92, 07.Feb.2024

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je da će igrači crno-belih ući maksimalno motivisani u meč sa Bajernom u 26. kolu Evrolige...Partizan će u četvrtak od 20.30 časova u Štark areni dočekati ekipu Bajerna..."Dodatna motivacija nam nije potrebna, jer ćemo maksimalno motivisano izaći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.