Avramović: Nemam objašnjenje, nije lako

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 15:29

Avramović: Nemam objašnjenje, nije lako

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je da će igrači crno-belih ući maksimalno motivisani u meč sa Bajernom u 26. kolu Evrolige.

Partizan će u četvrtak od 20.30 časova u Štark areni dočekati ekipu Bajerna.

"Dodatna motivacija nam nije potrebna, jer ćemo maksimalno motivisano izaći na duel protiv Bajerna. Imali smo četiri vezana poraza. Izgubili smo od Virtusa kada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imali sve u svojim rukama, pogotovo nas je poraz od Splita poremetio. Znamo koliko nam znači uspeh ove sezone, tako da će duel sa Bajernom da bude izuzetno važan ka našem krajnjem cilju", izjavio je Avramović na konferenciji za medije u Beogradu.

"Moramo da imamo agresivnost u oba pravca, i u napadu i u odbrani. Moramo da verujemo u naš tim, bitno je samopouzdanje, da svi verujemo jedan u drugog. Ne kažem da to do sada nije bilo, ali moramo da podignemo na viši nivo", dodao je košarkaš Partizana.

Crno-beli se trenutno nalaze na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 13 poraza.

"Prošle sezone smo sve utakmice koje su bile na klackalici dobijali, a ove godine nekako nam uvek pobede beže iz ruke. Mečevi protiv Mege i Igokee u ABA ligi... Zvezdu smo stigli i imali smo šut za pobedu... Nemam objašnjenje, nije lako... Mnogo puta smo loše ulazili u utakmicu. I onda se iscrpimo i psihički i fizički dok jurimo prednost rivala i stignemo do egala. Potrebna nam je ta energija od samog starta", istakao je Avramović.

Kapiten Partizana Kevin Panter je izjavio da očekuje pobedu "crno-belih".

"Moramo da sutra obavimo naš posao. Zapravo, nevezano za to, koja je utakmica u pitanju do kraja sezone, mi moramo da obavimo naš posao. To je pristup koji ćemo imati... Moramo da pobedjujemo u obe lige i to pod 'obavezno'. Moramo da izadjemo iz situacije u kojoj smo, da steknemo samopouzdanje i da razumemo da je svaka utakmica važna ako želimo u plej-of Evrolige", naglasio je Panter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Moramo da učinimo sve kako bismo dobili utakmicu protiv Bajerna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2024

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas u Beogradu da njegov tim mora da učini sve kako bi pobedio Bajern u 26. kolu Evrolige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Utakmica u kojoj crno-beli moraju da vrate poverenje u sebe: Partizan domaćin Bajernu posle četiri poraza uzastopno

Izvor: Danas, 08.Feb.2024, 07:51

Partizan večeras (20.30 časova) ima protiv Bajerna duel od velikog značaja sa psihološkog stanovišta, s obzirom na to da su crno-beli izgubili u četiri utakmice uzastopno, što im se dugo nije desilo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.