ANALIZA MAXBETSPORTA Plusevi i minusi Partizana i Zvezde uoči 161. večitog derbija

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANALIZA MAXBETSPORTA Plusevi i minusi Partizana i Zvezde uoči 161. večitog derbija

U derbiju nema favorita. Stara, dobra rečenica koja se iznova potvrđuje. U kojem god sastavu igrali, koliko god bodova imali, u duelima večitih rivala pobednik se nikada unapred nije znao.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Partizana ili Crvene zvezde je 2.70.
Koliko god i ovog puta ne može da se stavi ruka u vatru da će da pobedi jedan ili drugi tim, vide se prednosti i mane komšija s Topčiderskog brda. I jedan i drugi tim imaju pluseve i minuse. Videćemo šta će da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << preovlada kada u 18:00 počne meč u Humskoj.
PARTIZAN
Plusevi
Brzina: U Zvezdi nemaju napadače koji su brzi poput Asana i Markovića. Sigurno je da će bekovi crveno-belih da budu na velikim iskušenjima. Svako ostavljanje prostora brzanjcima u crno-belim dresovima predstavlja potencijalnu opasnost po gol kluba iz Ljutice Bogdana.
Vezni red: Dominira Natho, ali ne zavisi sve od njega. Odličan je igrač, međutim završni pas su i te kako sposobni da podele Tošić i Suma. To do sada nije bio slučaj u Zvezdi, gde sve zavisi od Marina.
Minusi
Odbrana: Slabiji deo tima. Pokazalo se to i u meču s AZ Alkmarom, kada je primljen gol s igračem manje. Iznenađujuće, Miletić je slab na desnom beku.
„Kraća klupa“: Crno-beli imaju dobru početnu postavu, ali nešto slabiji izbor igrača koji treba da uđu u igru. To se posebno odnosi na izbor centralnog napadača. Dospeo je Partizan u situaciju da praktično zavisi samo od Sadika. Sada šansu mora da dobija i Gigić, iako ga je trener Milošević planirao za „budućnost“.
CRVENA ZVEZDA
Plusevi
Četiri boda prednosti: Vrlo važan podatak, pošto omogućava gostima da igraju na rezultat, kalkulišu… Pre svega igraju mirno. Bez srljanja. Iako je tek početak sezone, ukoliko bi Zvezda trijumfovala, već bi bio izvestan kraj šampionske trke.
Odbrana: Jači segment igre nego kod Partizana. I trener Milojević ima veći izbor igrača na poziciji centralnog defanzivca. Sa Žanderom na desnom beku, međutim, moguće su rupe u liniji ispred Borjana. Nije dovoljno disciplinovan u igri, čime pomalo iskače iz sistema koji zahteva Milojević.
Minusi
Srednji red: Prošle sezone Zdjelar i Šćekić su „pojeli“ Zvezdine veznjake. Tu spadaju i Jovančić i Marin, otišao je Čaušić, a povređen je Jovičić. S Kanjasom će da se vidi kako će to da izgleda…
Čovek-tim: Zaustavite Marina, zaustavili ste Crvenu zvezdu. Teško ga je zaustaviti, jeste majstor, ali ako to učinite praktično u igri Zvezde ne postoji plan B. Mnogo Zvezda zavisi od jednog igrača…


The post ANALIZA MAXBETSPORTA Plusevi i minusi Partizana i Zvezde uoči 161. večitog derbija appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.