AEK poražen u Nemačkoj - Evo šta to znači za Partizan

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2016, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AEK poražen u Nemačkoj - Evo šta to znači za Partizan

Atinski AEK pretrpeo je drugi poraz u FIBA Ligi šampiona pošto je u poslednjem meču 5. kola Grupe E izgubio od Ludvigsburga što je rezultat koji odgovara i našem Partizanu.

Poslednja utakmica 5. kola FIBA Lige šampiona u Grupi E odigrana je u sredu u "MHP Areni" u Ludvigsburgu gde je istoimeni nemački klub ugostio atinski AEK i slavio rezultatom 72:67 (15:19, 21:12, 14:13, 22:23).

Nemački >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sastav je na startu takmičenja upisao dva poraza, od kojih jedan od Partizana na domaćem parketu, ali je uz večerašnju pobedu nad AEK-om nanizao tri trijumfa i probio se u gornji dom.

Tekele Koton bio je najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 17 poena i 7 skokova, dok je u AEK-u najbolju partiju pružio Majkl Dikson sa 14 poena, 4 skoka i 3 asistencije.

Nakon što je kompletirano peto kolo možemo da konstatujemo da Partizan zbog slabije koš razlike zauzima četvrto mesto na tabeli, ali bi u slučaju pobede nad AEK-om praktično izbio na drugo mesto jer bi u međusobnom skoru bio bolji od grčkog sastava i nemačkog Ludvigsburga.

Partizan će do kraja prve runde u grupnoj fazi takmičenja odigrati još dve utakmice, protiv AEK-a u Atini i Dinamo Sasarija na domaćem terenu, a potom će uslediti uzvratne utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pogledajte novi repertoar Multipleksa Palas (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2016

BANJALUKA –Banjalučki Multipleks Palas od danas ima novi repertoar...REŽIJA: David Yates..ULOGE: Eddie Redmayne, Colin Farrell, Katherine Waterston, Jon Voight..ŽANR: avantura, fantazija, porodični..TRAJANJE: 132 min...TERMINI: 17:30, 20:00, 21:30, 22:30 + sub/ned 12:15, 14:45..REŽIJA: Pedro Almodovar..ULOGE:...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.