ABA: Zadrani moraju da igraju

Izvor: Mondo, 26.Sep.2012, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Zadrani moraju da igraju

Odbijena molba Zadra da odloži meč 1. kola ABA lige protiv Partizana u petak u Beogradu, što je ujedno i otvaranje nove sezone.

U kom sastavu će se Zadar suprotstaviti srpskom šampionu Partizanu mt:s u prvoj utakmici nove sezone regionalne, ABA lige, za sada nije poznato. Ali, poznato jeste da će Zadar morati da dođe u Beograd.

To je sada definitivno, nakon što su Zadrani tražili odlaganje meča zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bolesti većina košarkaša. Međutim, ABA liga nije uslišila molbu Zadra.

"U propozicijama ABA lige ne postoji mogućnost odlaganja utakmice zbog bolesti. Njihov odgovor je bio da su i druge ekipe imale takvu situaciju, pa su igrale. Moramo da idemo u Beograd sa ekipom koju imamo. Ako idemo sa manje od 10 igrača bićemo kažnjeni, a ako na spisak stavimo pet juniora onda nećemo imati prostora za promene do kraja sezone. Situacija je vrlo komplikovana. Iskombinovalismo nešto između, mislim da ćemo naći 10 igrača da ne moramo da plaćamo kaznu", izjavio je sportski direktor KK Zadar Branko Skroče, prenosi Index.hr.

U Beogradu sigurno neće igrati kapiten ekipe Ive Ivanov, kao i Ante Delaš.

Hrvoje Perić bi trebalo da pojača Zadar. Ako se to dogodi tokom današnjeg dana i on bi trebalo da dođe u Beograd. U suprotnom, debi ga očekuje protiv Crvene zvezde Diva.

Dakle, u petak od 20 časova u hali "Pionir" Partizan mt:s - Zadar na otvaranju nove sezone ABA lige.

(MONDO - foto: www.kkzadar.net)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Nema odlaganja, Zadar mora na megdan Partizanu

Izvor: Sportal.rs, 26.Sep.2012

Iako se dosta pričalo o odlaganju meča prvog kola ABA lige, između Partizana i Zadra, hrvatski tim moraće da se uputi u Beograd i odradi zakazane obaveze.

Nastavak na Sportal.rs...

Zadar doveo američkog plejmejkera

Izvor: B92, 27.Sep.2012, 11:11

Povratnik u regionalnu košarkašku ligu ekipa Zadra pojačala je tim američkim plejmejkerom Čejsonom Alenom...23-godišnji košarkaš u Hrvatsku je stigao iz turske Pinar Karsijake gde je prošle sezone prosečno postizao 6.8 poena. Ranije je igrao u Izraelu za Galil Gilbou...Alen je studirao na univerzitetu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.