Zadar doveo američkog plejmejkera

Izvor: B92, 27.Sep.2012, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadar doveo američkog plejmejkera

Povratnik u regionalnu košarkašku ligu ekipa Zadra pojačala je tim američkim plejmejkerom Čejsonom Alenom.

23-godišnji košarkaš u Hrvatsku je stigao iz turske Pinar Karsijake gde je prošle sezone prosečno postizao 6.8 poena. Ranije je igrao u Izraelu za Galil Gilbou.

Alen je studirao na univerzitetu Nortvestern, a debi u dresu Zadra mogao bi da ima već u petaka kada hrvatski tim gostuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizanu mt:s u "Pioniru".

Premijerni meč nove sezone u ABA ligi je i dalje pod znakom pitanja zbog problema Zadrana sa povređenim i bolesnim igračima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kenjon Martin odbio Makabi

Izvor: B92, 28.Sep.2012, 09:56

Američki košarkaš Kenjon Martin, prvi pik sa drafta 2000. godine, odbio je ponudu Makabija iz Tel Aviva jer želi i dalje da nastupa u NBA ligi...Njegov agent Endi Miler izjavio je da će 34-godišnji prihvatiti 'komfornu ulogu' u nekom timu, ali da trenutno nema konkretnih ponuda...Prethodih dana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.