ABA JTD: Cibona prati Partizan, sigurna u Zagrebu protiv Krke

Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2016, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA JTD: Cibona prati Partizan, sigurna u Zagrebu protiv Krke

U 24. kolu ABA j.t.d. lige košarkaši Cibone ostvarili su pobedu nad Krkom u Zagrebu rezultatom 85:78.

Iz ove perspektive po završetku utakmice, ona je prelomljena na samom početku kada je Cibona stigla do dvocifrene prednosti i tu ubedljivu prednost do kraja utakmice nije ispuštala.
Najefikasniji košarkaš na ovom meču bio je Ive Ivanov, igrač gostiju koji je ubacio 21 poena, dok je u pobedničkom taboru 20 postigao Nebojša Joksimović.
Cibona je ovim trijumfom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stigla do skora 11-13 i kao i Partizan i Zadar zauzima sedmo mesto na tabeli regionalnog takmičenja. Sa druge strane Krka je ostala u opasnoj zoni i do kraja će strepeti za opstanak.

ABA JTD, 24. kolo
Rezultati:
Subota:
Tajfun – Partizan 65:83
Mega Leks – Olimpija 78:81
Cibona – Krka 85:78
Nedelja, 14. februar
17.00 Crvena zvezda – Sutjeska
19.00 Cedevita – Metalac
Ponedeljak, 15. februar
21.00 Budućnost – Igokea
Odigrano u petak:
Zadar – MZT 84:72


 

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

BBL - Savan blistao u trijumfu Bajerna

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2016

Iskusni srpski krilni cenatar bio je jedan od najzapaženijih igrača ekipe Karija Pešića, koja je pred svojom publikom lako izašla na kraj sa Braunšvajgom...Bajern je sinoć tukao Braunšvajg u Minhenu sa ubedljivih 91:70 u 21. kolu Beko Bundeslige i tako upisao 16. prvenstvenu pobedu...Otopr gostiju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.