Обрадовић: Поносан сам на чињеницу да где год играмо имамо навијаче

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 09:44

Обрадовић: Поносан сам на чињеницу да где год играмо имамо навијаче

Кошаркаши Партизана победили су синоћ на гостовању екипу Жалгириса 88:74 (26:15, 21:15, 14:24, 27:20) у оквиру 23. кола Евролиге, јавља Танјуг. Фото: ABA liga/Partizan NIS Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је после утакмице са Жалгирисом да је његова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << екипа до победе дошла због одбране и скока у нападу.
„Домаћин је имао добар период у трећем кварталу, а о томе смо причали, пошто су они тим који никад не одустаје. У четвртој четвртини је била добра одбрана и искористили смо квалитет који имамо. Поносан сам на чињеницу да где год играмо имамо навијаче, дошли су овде у Каунас да нас подрже и на томе им хвала. Честитао сам екипи Жалгириса. Они играју добру кошарку. Показали су карактер и данас, у трећој деоници се нису предали и то ми се највише допада. Желим им све најбоље“, изјавио је Обрадовић.
Rašford igrač meseca, Arteta najbolji trener Premijer lige

 
Преузмите андроид апликацију.


Чланак Обрадовић: Поносан сам на чињеницу да где год играмо имамо навијаче се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.