Parni valjak spreman da pregazi Zagreb

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2011, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parni valjak spreman da pregazi Zagreb

To što Makabi, Efes, Real i Milano dugo nisu imali jače timove, što su Zvezda, Radnički, Zagreb, Cedevita, Budućnost, Olimpija i Cibona nikad naoštreniji da sruše dominaciju Partizana, nije promenilo stav u Humskoj.

Rečenica kojom svaki crno–beli as počinje priču pred start devetomesečne trke godinama krije identičnu poruku „idemo na trofeje“.
– Ambicije su nam potpuno iste kao i svake sezone!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Ovoga puta staru priču ponovio je kapiten Partizana, Petar Božić. Međutim, najtrofejniji igrač u istoriji crno–belog kluba sve ostalo planira da kaže isključivo na terenu.
– Mislim da trenutno imamo mnogo više materijala za rad nego za priču. Ekipa je u prelaznom roku pretrpela određene promene. Došli su dokazani, ali i mladi igrači koji bi trebalo da potvrde kvalitet – dodaje kapiten.
Kod kapitena je primetno i zadovoljstvo onim što njegove mlađe kolege prikazuju. Velika konkurencija na treninzima popravlja i kvalitet.
– Treniramo izvanredno, predano radimo na svim aspektima igre, tako da se nadam da ćemo potpuno spremni dočekati početak prvenstva i utakmicu sa Zagrebom.
Crno–beli u subotu igraju prvi meč ABA lige u Hrvatskoj. Do tada će raditi završnu glazuru u Pioniru.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.