Partizan spreman za trofeje

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan spreman za trofeje

Jedna od najuspešnijih godina u istoriji Partizana polako ostaje iza crno–belih. Četiri nova trofeja su u završila u klupskim vitrinama, a izabranici Igora Milanovića se punom parom pripremaju za nove izazove.

Takmičarska sezona startuje utakmicom prvog kola Kupa Srbije kada na Banjicu stiže Vojvodina. Do prvog plivanja za loptu, crno–belima je ostalo još dve nedelje priprema.
Radimo pojačanim intenzitetom – raportira Milan Aleksić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << jedan od reprezentativaca Srbije u redovima Partizana. – Sada smo u uobičajenoj fazi kada je akcenat na fizičkoj pripremi. Start sezone dočekaćemo spremni.
Boravak u Beogradu crno–beli su u poslednjoj nedelji septembra na kratko prekinuli odlaskom u Dubrovnik.
Puno nam znače kvalitetni sparing dueli. Iz tog razloga smo i išli u Hrvatsku. Pred kraj priprema očekuje nas i put u Segedin. Ti mečevi će doprineti uigravanju ekipe obzirom da je ovog leta došla nekolicina novih igrača.
Pored novih lica, strategu Partizana na raspolaganju su i igrači koji su u prethodnom periodu imali problema sa povredama. Dvojica reprezentativaca, Stefan Mitrović i prvi čuvar mreže Slobodan Soro, koji su propustili put u Dubrovnik, vraćaju se u trenažni proces.
Zdravstvena situacija se poboljšala. Nadam se da će nas u završnici priprema zaobići povrede i da ćemo u kompletnom sastavu ući u novu sezonu – poručuje Milan Aleksić.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Parni valjak spreman da pregazi Zagreb

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2011, 01:51

To što Makabi, Efes, Real i Milano dugo nisu imali jače timove, što su Zvezda, Radnički, Zagreb, Cedevita, Budućnost, Olimpija i Cibona nikad naoštreniji da sruše dominaciju Partizana, nije promenilo stav u Humskoj.. . Rečenica kojom svaki crno–beli as počinje priču pred start devetomesečne...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.