NIŠTA OD PARIZA: Srbija poražena na Svetskom prvenstvu i izgubljene su šanse za odlazak na OI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 13:57

NIŠTA OD PARIZA: Srbija poražena na Svetskom prvenstvu i izgubljene su šanse za odlazak na OI

Osvojen je samo jedan set.

Muška stonoteniska reprezentacija Srbije poražena je od Kineskog Tajpeha (poznatiji pod imenom Tajvan) u plej-of rundi Svetskog ekipnog prvenstva (borba za ulazak u osmonu finala) u korejskom gradu Busanu. Na taj način su izgubili sve šanse da se predstavljaju našu zemlju u Parizu, u ekipnom delu takmičenja.

Kineski Tajpeh je slavio je pobedu rezultatom 3:0.  Samo je Dimitrije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Levajac na prvoj tabli uspeo da uzme set najboljem igraču protivničke selekcije – Čih Juan Čuangu. Bilo je 3:1 (11:8, 11:3, 8:11, 11:6).

U drugom susretu Jun Džu Lin je savladao Aleksu Gaceva sa 3:0, po setovima 11:4, 12:10, 14:12. Treći meč odigrali su Čeng Džui Kao i Marko Jevtović. I on je završen rezultatom 3:0 (11:2, 11:4, 11:7) u korist igrača iz Tajpeha.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.