Engleski mediji: Mamić najluđi predsednik, Butorović na šestom mestu

Izvor: Blic, 08.Nov.2012, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleski mediji: Mamić najluđi predsednik, Butorović na šestom mestu

Engleski portal whoateallthepies.tv napravio je spisak 10 najluđih predsednika u istoriji fudbala, a prvo mesto je zauzeo Zdravko Mamić, prvi čovek zagrebačkog Dinama. Svoje mesto našao je i predsednik Vojvodine Ratko Butorović.

Predsednici, vlasnici i direktori fudbalskih klubova često umeju da budu vrlo kontroverzni, ekscentrični i zato zanimljivi toliko da često bace u senku svoje klubove.

Na listi top 10 najluđih, britanski portal whoateallthepies.tv je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na šesto mesto stavio predsednika Vojvodine Ratka Butorovića. Čelnika Voše nisu previše komentarisali niti opisivali kao druge, već samo poručuju da sve vidi na osnovu njegovog izgleda i preporučuju slike na Guglu.

Prvo mesto je zauzeo neprikosnoveni Zdravko Mamić, poznat po sukobima sa novinarima, brojnim skandalima koje je teško nabrojati.

"Zločest, nervozan i fizički zastrašujuć čovek promenio je 15 trenera od kada je 2003. godine došao u klub", jedan je od rečenica koja stoji u Mamićevom opisu.

Iza prvog čoveka zagrebačkog Dinama našli su se predsednik Napolija Aurelio De Laurentis, Semam Hamam koji je radio u Kardifu i Vimbldonu, pa Lućano Gaući iz Peruđe, te redom Ken Bejts (Čelsi, Lids), Mauricio Zamparini (Palermo), Aldo Spineli (Livorno), Džordž Rejnolds (Darlington) i Ken Ričardson (Donkaster).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Engleski mediji: Mamić najluđi predsjednik, Butorović na šestom mjestu

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Nov.2012

Engleski portal whoateallthepies.tv napravio je spisak 10 najluđih predsjednika u istoriji fudbala, a prvo mjesto je zauzeo Zdravko Mamić, prvi čovjek zagrebačkog Dinama. Svoje mjesto našao je i predsjednik Vojvodine Ratko Butorović. Predsjednici, vlasnici i direktori fudbalskih klubova često...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.