Zlato za Saru Kolak u bacanju koplja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016, 04:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Saru Kolak u bacanju koplja

Hrvatska atletičarka Sara Kolak osvojila je danas zlatnu medalju u bacanju koplja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Kolak je zlato osvojila rezultatom 66 metara i 18 centimetra. Ona je tako drugi put u dva dana popravila lični i rekord Hrvatske.

Srebro je pripalo Sonet Fojin iz Južne Afrike (64,92 metra), dok je svetska rekorderka i dvostruka olimpijska šampionka, Čehinja Barbora Špotakova morala da se zadovolji bronzanom medaljom (64,80).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Argentincima zlato u hokeju na travi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016

Reprezentacija Argentine osvojila je danas zlatnu medalju u hokeju na travi na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru...Argentina je finalu pobedila Belgiju sa 4:2 i tako stigla do prvog zlata u tom sportu u muškoj konkurenciji na Olimpijskim igrama...Belgija je povela u finalu, ali je Argentina preokrenula...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.