Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2021, 20:19

Zahuktala se Lokomotiva i na planira da stane: Nikolićevi puleni u polufinalu Kupa Rusije (VIDEO)

Moskovljani sigurni u duelu sa Sočijem, nanizali i sedmu pobedu u drugom delu sezone

Itekako je prijala pauza ekipi moskovske Lokomotive. Izabranici Marka Nikolića su posle zimske pauze odigrali sedam mečeva i upisali isto toliko pobeda. Oružje je pred ekipom iz glavnog grada Rusije položila i ekipa Sočija u četvrtfinalu Kupa Rusije (3:1).

Gosti su do trijumfa na Olimpijskom stadionu u Sočiju došli zahvaljujući golovima Fjodora Smolova (dva) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Fransoe Kamanoa, dok je Soči od 50. minuta imao i igrača manje, ali je 20 minuta kasnije uspeo da dođe do pogotka, ispostaviće se samo utešnog. Domaćin je bio i opasniji, ali se još jednom odbrana pokazala kao veliko oružje Nikolićevog sastava, dok je napad bio ubitačan, pa su tri od šest udaraca upućenih ka golu rivala završila u mreži Sočija.

Uskoro opširnije...

KUP RUSIJE - ČETVRTFINALE

Sreda

Ahmat - Ufa 1:0 (0:0)

/Karin 55/

Soči - Lokomotiva Moskva (0:1)

/Zaika 50 c.k, Jusupov 70 - Smolov 44, 63, Kamano 90+6/

Četvrtak

16.30: (3,00) Krila Sovjetov (3,20) Dinamo Moskva (2,45)

18.30: (5,10) Arsenal Tula (3,50) CSKA Moskva (1,75)

*** Kvote su podložne promenama

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Javor slavio i sa igračem manje, remi Zlatibora i Inđije

Izvor: RTS, 08.Apr.2021, 18:13

Fudbaleri Javora savladali su ekipu Metalca u gostima sa 2:1 u meču 30. kola Superlige Srbije. U drugom današnjem susretu, Zlatibor i Inđija odigrali su nerešeno 2:2. . Javor je do trijumfa i tri boda došao golovima u prvom delu meča...Luković je u 13. doveo goste...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.