Zabranjen alkohol na Olimpijskim igrama u Tokiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jun.2021, 11:53

Zabranjen alkohol na Olimpijskim igrama u Tokiju

Organizatori Olimpijskih igara (OI) u Tokiju, koje počinju za mesec dana, odlučili su da zabrane prodaju alkohola na svim mestima gde će se održavati takmičenja, pošto su prethodno odobrili prisustvo do 10.000 gledalaca po takmičenju. Priprema Olimpijskih igara se nastavlja uprkos tome što su lekari zabrinuti da bi posle moglo da dođe do ponovnog širenja koronavirusa. Mediji prenose da su organizator razmatrali da ipak odobre alkohol, ali su odustali posle negativne reakcije javnosti,...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zabranjena prodaja alkohola na Olimpijskim igrama, strah od „bliskih kontakata“

Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2021

Organizatori Olimpijskih igara (OI) u Tokiju, koje počinju za mesec dana, odlučili su da zabrane prodaju alkohola na svim mestima na kojima će se održavati takmičenja, pošto su prethodno odobrili prisustvo do 10.000 gledalaca.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.