Tačno 30 dana do početka Olimpijskih igara u Tokiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2021, 09:00

Tačno 30 dana do početka Olimpijskih igara u Tokiju

Odložene Olimpijske igre u Tokiju počeće za tačno 30 dana, a najbolji sportisti sveta od 23. jula do 8. avgusta nadmetaće se u glavnom gradu Japana za prestižna olimpijska odličja.

Mesec dana pre početka takmičenja na najvećoj sportskoj smotri na svetu, tim Srbije za Tokio trenutno broji 72 člana.

Vizu za Tokio pokušaće da izbori i muška košarkaška reprezentacija Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja od 29. juna do 4. jula igra na kvalifikacionom olimpijskom turniru u Beogradu.

Organizatori Olimpijskih igara nedavno su dozvolili prisustvo lokalnih gledalaca, pa će tako na sportskim događajima dozvoljena popunjenost biti do 50 odsto kapaciteta sportskog objekta, a maksimalan broj gledalaca biće 10.000 po događaju.

Zabranjen alkohol na Olimpijskim igrama

Konzumiranje alkoholnih pića biće zabranjeno na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, saopštila je danas predsednica Organizacionog komiteta Olimpijskih igara Seiko Hašimoto.

Hašimoto je na konferenciji za novinare rekla da je odluka doneta kako bi javnost ne bi bila zabrinuta za bezbednost Olimpijskih igara, prenosi Rojters.

Organizatori Olimpijskih igara nedavno su saopštili i da su ograničili broj gledalaca na 10.000 za svaki događaj na Igrama u Tokiju.

Olimpijske igre ove godine biće održane od 23. jula do 8. avgusta u Tokiju.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alkohol će biti zabranjen na Olimpijskim igrama

Izvor: B92, 23.Jun.2021

Konzumiranje alkoholnih pića biće zabranjeno na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, saopštila je predsednica Organizacionog komiteta Seiko Hašimoto...Hašimoto je na konferenciji za novinare rekla da je odluka doneta kako bi javnost ne bi bila zabrinuta za bezbednost Olimpijskih igara, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.