Vlasotinčanin kao trener doveo ruske basketaše do srebrne medalje na Olimpijskim igrama

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2021, 13:13

Vlasotinčanin kao trener doveo ruske basketaše do srebrne medalje na Olimpijskim igrama

Po prvi put na Olimpijskim igrama igrao se basket 3x3, reprezentacija Srbije osvojila je u Tokiju 3. mesto, pošto je u polufinalu poražena od Rusije. Čovek koji je jednim delom zaslužan za veliki uspeh Rusa jeste trener rođen u Vlasotincu Vladan Čubrić. Kako kaže za Južne vesti, utisci se još uvek nisu slegli iako nije bio u Tokiju, a žal ostaje što se Srbija i Rusija nisu sastale u finalu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Basketaši: Ostaje žal za finalom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2021

Medalja kao medalja je izuzetan uspeh, ostaje žal za finalom, rekao je selektor muške basket reprezenatcije Srbije Goran Vojkić. Basketaši Srbije, osvajači bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, danas su doputovali u Beograd..."Mislim da smo zaslužili da igramo finale. Jedna utakmica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.