Veličković i Arunović krenulo fantastično, pa neobjašnjivo podbacile

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković i Arunović krenulo fantastično, pa neobjašnjivo podbacile

Bobana Veličković i Zorana Arunović nisu uspele da se plasiraju u finale discipline malokalibarski pištolj 25 metara na Olimpijskim igrama u Riju.

Obe su na kraju kvalifikacija imale pogođenih 576 krugova što je za šest krugova manje od osmoplasirane koja je prošla u poslednji krug borbe za medalju.

Veličković je posle precizne paljbe bila druga sa 295 pogođenih krugova, a u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << krugu kvalifikacija je pogodila svega 281 krug što joj je na kraju donelo tek 22. mesto. Arunović je kvalifikacije završila na 20. mestu, u preciznoj paljbi imala je 293, a u brzoj tek 283 kruga.

Inače, njih dve su se nadmetale na Olimpijadi i pre dva dana u gađanju vazdušnim pištoljem. Tada je Bobana prošla u finale i na kraju bila sedma, dok je Zorana zauzela 11. mesto u kvalifikacijama u konkurenciji 44 učesnice i ni tada nije prošla među osam najboljih.

Od naših u sredu na strelište ponovo izlaze Damir Mikec i Dimitrije Grgić, a kvalifikacije u gađanju malokalibarskim pištoljem na 50 metara počinju u 14 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.