OI dan IV: Velja, strelci, veslači

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2016, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI dan IV: Velja, strelci, veslači

Očekuje nas još jedan uzbudljiv dan u Riju, a i sportisti iz regiona biće veoma aktivni

Srbiju četvrtog dana Olimpijskih igara predstavljaće sedmoro sportista. Prve na borilišta izlaze reprezentativke u streljaštvu Zorana Arunović i Bobana Veličković u kvalifikacijama discipline 25 metara vazdušni pištolj. One su na programu u 14 časova, a polufinale i borba za medalje na programu je u 20,30.

Negde u isto vreme veslači će se boriti za plasman u finale. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Miloš Vasić i Nenad Beđik u dvojcu bez kormilara takmičiće se od 14,50, dok će Marko Marjanović i Andrija Šljukić u dubl skulu biti u akciji od 15,30. Pre njih, od 13,30 hrvatski takmičar Martin Damir pokušaće da izbori plasman u polufinale singl skula, a njegova trka počinje u 13,30.

Džudo takmičenje počinje od 15 časova, a na borilišta izlaze takmičarka iz BJR Makedonije Katerina Nikoloska u kategoriji do 63 kg. Njena prva protivnica biće Turkinja Busra Katipoglu. U istoj kategoriji takmičiće se Slovenka Tina Trstenjak, koja čeka protivnicu u osmini finala. Kod muškaraca u kategoriji do 81 kg reprezentativac Crne Gore Srđan Mrvaljević boriće se protiv Moldavca Valerijua Duminice.

Velimir Stjepanović takmičiće se i u trećoj plivačkoj disciplini na Igrama, na 100 metara slobodnim stilom. Nalazi se u osmoj grupi kvalifikacija. U istoj disciplini plivaće i Slovenac Anže Tavčar, koji je u petoj grupi. Kvalifikacije na 100 metara slobodno prvi su plivački događaj dana i počinju u 18 časova. Slovenka Anja Klinar takmičiće se u kvalifikacijama 200 metara leptir, nalazi se u trećoj grupi i očekuje se da pliva u 18,38.

U isto vreme na programu su takmičenja u jedrenju, gde će učestvovati tri hrvatska reprezentativca Luka Miratović, Tonči Stipanović i Ivan Kljaković-Gašparić. Za kraj dana rukometaši Slovenije igraju meč drugog kola Grupe B protiv domaćina Brazila, a meč je na programu u 21,40.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI UŽIVO: Bobana, Zorana, veslači i Velja

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2016

Četvrtog dana Olimpijskih igara u Riju će srpski sportisti pokušati da poprave utisak Prva tri dana Olimpijskih igara u Riju su definitivno bila za zaborav kada je srpski sport u pitanju. Ali, se svi nadaju da će četvrtog malo i fortuna biti na strani Srbije. Danas nećemo...

Nastavak na Večernje novosti...

Srbi u Riju (UŽIVO): Novi dan, nova prilika za prvu medalju

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2016

Srbija u utorak neće imati mnogo predstavnika na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali bez obzira na to šansa za osvajanje medalje postoji...Odličja će se deliti na streljaštvu u disciplini malokalibarski pištolj 25 metara u kojoj će nas predstavjati Bobana Veličković i Zorana Arunović....

Nastavak na Vesti-online.com...

OI: Bobana i Zorana bez finala

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2016

Srpske strelkinje Bobana Veličković i Zorana Arunović nisu uspele da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u gađanju pištoljem na 25 metara...Veličkovićava je sa 295 krugova bila najbolja u svojoj kvalifikacionoj grupi u prvoj fazi kvalifikacija, odnosno ukupno druga, ali je "brzom pucanju"...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.