Izvor: Danas, 09.Feb.2024, 17:41

Vaterpolisti Srbije pobedili Amerikance, izborili učešće na Olimpijskim igrama i plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 14:12 (2:3, 3:4, 6:1, 3:4) u trećem kolu Grupe C Svetskog prvenstva u Dohi, tako izborila plasman u četvrtfinale ovog takmičenja i, ujedno, učešće na Olimpijskim igrama u Parizu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije do četvrtfinala SP i vize za OI

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2024

Vaterpolisti Srbije pobijedili su danas SAD rezultatom 14:12 za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Dohi čime su ujedno obezbjedili vizu za Olimpijske igre u Parizu ovog ljeta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nemanja Vico posle pobede nad Amerikancima: Odmor, pa nastavak serije pobeda (VIDEO)

Izvor: Danas, 09.Feb.2024

Vaterpolista Srbije Nemanja Vico rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim pobedio selekciju SAD (14:12) i izborio plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva i nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, da su igrači ostvarili sve što je od njih tražio selektor Uroš Stevanović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.