Vanja Grbić Novaku: Nisi olimpijski šampion sa zlatom

Izvor: B92, 31.Jul.2021, 16:55

Vanja Grbić Novaku: Nisi olimpijski šampion sa zlatom

Proslavljeni odbojkaški reprezentativac Vladimir Vanja Grbić oglasio se povodom nesrećnih poraza Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Prvi reket sveta je ostao bez ijedne medalje, iako je imao plan da dođe do dva zlata.

Grbić je porukom putem Instagrama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušao da objasni šta je zapravo poenta učešća na Olimpijskim igrama.

"Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život, a ti si primer svima šta je i kako izgleda biti olimpijski šampion. Glavu gore, brate, najveći si ikada, nastavi da nas sve inspirišeš“, poručio je Grbić.

Đoković je najpre u petak u polufinalu izgubio od Aleksandra Zvereva, potom i u paru sa Ninom Stojanović od ruskog miks-dubla.

Potom je u subotu izgubio od Pabla Karenja Buste, a onda predao meč za bronzu u miks-dublu zbog povrede ramena.

Ipak, potom je najavio da će pokušati da zlato osvoji u Parizu na Igrama 2024. godine.

Vladimir Grbić je osvajač olimpijskog zlata iz 2000. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.